Leírás
OstroVit - Chlorella - 90 tabletta
A chlorella egy mikroszkopikus édesvízi alga, amely a zöld színét a benne található nagy mennyiségű klorofillnek köszönheti. A chlorella rendkívül tápláló, mivel gazdag fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb tápanyagokban. Emellett chlorella jó forrása lehet a klorofillnek is, amelynek számos egészségügyi előnyt tulajdonítanak.
Főbb tulajdonságok:
- Szuperélelmiszer
- 45 adagos kiszerelésű
- Természetes eredetű termék
- 1000 mg egy adagban!
- 1 adag = 2 tabletta
A Chlorella egy kiváló választás lehet a vegetáriánusok és vegánok számára, akiknek nehézséget okozhat a húsban található vas és a B12-vitamin bevitelének pótlása. Kutatások kimutatták, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztanak mikroalgákat, magasabb B12-vitamin szintekkel rendelkeznek, mint azok a vegánok, akik nem tartják be az ilyen étrendet. A Chlorella így hozzájárulhat az egészséges tápanyagbevitelhez, különösen olyan emberek számára, akik vegetáriánus vagy vegán étrendet követnek.
A Chlorella ideális klorofillforrás, amely összetételében körülbelül 5% -ot tartalmaz, ez pedig rendkívül magas arány más növényekhez képest, legyenek azok vízi vagy szárazföldi növények.
Miért hívják a Chlorellát superfood-nak?
Szükséges vitaminokat biztosít számunkra, például A-, C-, E-vitamint és B-vitaminokat. Érdemes hozzátenni, hogy 19 esszenciális aminosavat is tartalmaz, és a fehérjetartalma körülbelül 60%! A Chlorella, az egyik legfontosabb ásványi anyagon kívül, ami a vas, tartalmaz folsavat, béta-karotint, ami az A-vitamin provitaminja.
Hogyan fogyassza a terméket?
Fogyasszon naponta kétszer 1 adagot (2 tablettát), bő folyadékkal együtt.
Aktív összetevők | 1 adag (2 tabletta) |
---|---|
Chlorella | 1000 mg |
Összetevők: Porított alga - chlorella (Chlorella pyrenoidosa), csomósodásgátló: szilícium-dioxid.
További információk
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!